Kleding

In onze boetiek vindt u een snel wisselende collectie exclusieve (dames)mode en tassen van hoge kwaliteit. Deze beperkte beschikbaarheid betekent echter niet dat de artikelen niet betaalbaar zijn. Integendeel! Bij Le Jardin vindt u een zorgvuldig geselecteerde collectie mode en tassen, waarbij u voor iedere gelegenheid wel zult slagen. Ook voor de wat grotere maten bent u bij Le Jardin aan het goede adres.

Exclusieve tassen

Bij wijze van proef verkochten wij in 2013 een aantal tassen in onze High-Tea salon. Inmiddels komen onze vaste klanten eens in de zoveel tijd langs voor de high-tea én de tassen. Want zij kennen het concept: exclusieve en aparte tassen, van een hoge kwaliteit maar in slechts beperkte aantallen beschikbaar.

We doen onze inkopen in binnen- en buitenland en maken hierbij een zorgvuldige selectie. Bij Le Jardin slaagt u gegarandeerd voor een exclusieve en mooie tas!

Aparte accessoires

 

Op zoek naar iets aparts voor uzelf of om cadeau te geven? Naast onze exclusieve collectie tassen en kleding hebben we ook een leuk aanbod fashion accessoires.

Armbanden, kettingen en andere sierraden, portefeuilles, noem het maar op! Kom gewoon eens langs…